Cena je odvisna od časa moje prisotnosti na vajini poroki, količine končnih fotografij in izdelava fotoknjige. Fotografiram večinoma celodnevne poroke vendar ponujam tudi manjši paket (6 ure). Sporočita mi želje in vama pošljem mojo ponudbo.
Za končno rezervacijo datuma je potrebno vnaprejšnje plačilo v višini cca. 30 % končnega zneska in pa podpis pogodbe. Najbolj pogosto se rezervira 6 do 12 mesecev pred poroko.
Najraje fotografiram sam, saj večja intimnost pomeni bolj pristne fotografije. Če pa je želja oz. če je poroka res velika ali se priprave odvijajo na medseboj oddaljenih krajih, angažiram dodatnega fotografa, kateri ima podoben stil fotografiranja kot je moj.
Najlepše portretiranje mladoporočencev je ob lepi naravni svetlobi (2 uri pred sončnim zahodom!) ali preprosto takrat, ko imamo dovolj časa. Ko mi bosta razkrila vajin načrt poročnega dne, bomo skupaj ugotovili, kje in kdaj bo najprimernejši čas na poroki za najlepše portretne fotografije.
Na fotografijah bosta videti odlično. Najpomembneje je, da sta sproščena, za kar bom poskrbel tudi jaz. Kakšno filmsko pozo pa vama tudi z veseljem pokažem in demonstriram :). Predporočno fotografiranje precej pomaga k večji sproščenosti na poročni dan.
Dobila bosta vse obdelane fotografije, ki so prišle v ožji izbor. Če vaju bom spremljal skozi cel dan prejmeta čez 600 fotografij. Skoraj 1 fotografija na minuto 🙂
Vse dostavljene fotografije so obdelane. Sem precej natančen, kar se tiče obdelave, tako da bo vsaka fotografija točno takšna kot sem si jo zamislil. Verjamem, da z pravo tehniko in dobro svetlobo retuširanje ni potrebno. Vsak je edinstven in čudovit točno takšen kakršen je. Lepotni ideali so za manekenke.
Seveda, več si poglejte v ponudbi poročnih albumov. Sicer pa dobita vse fotografije v digitalni obliki in polni resoluciji, tako da lahko tiskata fotografije po želji in si tudi sama sestavita album ali fotoknjigo.
Končne fotografije prejmeta na USB ključku v zabojčku cca. 30 dni po poroki. Fotoknjiga pa se tiska v tujini in je treba na njo malce dlje počakati. Verjemita, vredno je 🙂
Žal ne, posvečam se detajlom fotografiranja in tu ni prostora za dodatno dejavnost. Z veseljem pa vama koga priporočam.

Za vsa dodatna vprašanja:
KONTAKT