porocna_fotografija_ncnm

Poročna Fotografija

Moj pristop je podoben pripovedovalcu zgodb, ki namesto besed uporablja fotografije. Rad bi, da gledalec zgodbo začuti kot bi se zgodila njemu samemu. Le takšna zgodba postane brezčasna. Na vajin poročni dan sem z vama od zgodnjih prijetno-napetih priprav pa do razigrane zabave sredi noči. Če vama bolj ustreza, pa sem lahko z vama samo pri poročnem obredu in pri igrivih portretih v bližnjem parku. Opišita mi vajine želje in z veseljem vama sporočim mojo ponudbo.
Primer poročne fotografije na blogu: T&R poroka v Portorožu

zarocna_predporocna_fotografija

Zaročna Fotografija

Sproščeno fotografiranje para v parku, starem mestnem jedru ob kavici ali pa v domačem okolju izven časovnega pritiska poročnega dne omogoča, da se bolje spoznamo in tudi, da se vidva bolj podrobno seznanita z načinom fotografiranja. S tem naredita mini “avdicijo” za poročno fotografiranje na vajin veliki dan. Na dan poroke bosta veliko bolj sproščena, porabili bomo manj časa za fotografiranje in več časa vama bo ostalo za uživanje na poroki. Nastale fotografije bodo lep spomin, uvod v prekrasno poročno zgodbo v foto albumu, primerne pa so tudi za uporabo na poročnih vabilih.
Primer zaročne fotografije na blogu: Predporočna fotografija v Trstu

druzinska_fotografija

Družinska Fotografija

Poročeni, zaročeni in neporočeni. Fotografiranja družin se vedno lotim z vašega vidika, zato predlagam okolje, v katerem se vi počutite najbolje in najbolj sproščeno. Namesto da bi se slikali v studiu, se raje odpravimo na sprehod v naravo, lahko pa vas obiščem in fotografiram tudi na domu, kjer se najverjetneje počutite najbolje. Na takšen način pridemo do naravnih in iskrenih fotografij, v katerih se boste prepoznali tudi čez desetletja.
Primer družinske fotografije na blogu: Družinica Šavli