IImam dve lastnosti: Prva je ta, da se z ljudmi okoli mene hitro povežem, druga pa je ta, da znam pravočasno pritisniti na sprožilec – idealna kombinacija za poročno fotografijo.

Moja poročna fotografija je pristna, spontana in iskriva. Če želita, da vajine poročne fotografije odražajo trenutke takšne kot so se zgodili, potem se bomo ujeli odlično.

poročna fotografija

ZA VAJU

Poročna fotografija

Porocna fotografija

 

Pred - porocna

Pred – poročna fotografija

IZDELKI

Zabojcek
Foto Knjiga

 

SHARING THE LOVE

ANJA & RADO
anjarado_poroka_web_-353
“Žiga – fotograf, ki prav vidno uživa v tem, kar počne, rezultat so pa prekrasne fotografije in resnično si ne bi mogla želeti lepših! Še enkrat hvala, ker si bil z nama na tisti prečudovit junijski dan, ker si bil od začetka našega sodelovanja vedno na voljo, ker si bil odziven, prilagodljiv in profesionalen. Hvala tudi za prekrasen, ročno izdelan zabojček s fotografijami in zares kvalitetno, čudovito fotoknjigo. Predvsem pa sva ti neizmerno hvaležna, da ti naju je uspelo 100% sprostiti pred fotoaparatom in da je bilo zato poročno fotografiranje veliko bolj zabavno, kot bi si prej sploh lahko predstavljala! 🙂
Še enkrat hvala za vse!”
A&R

Anja Filipič, dne 17.9.2016

NINA & RICARDO
Nina&Richardo_wedding_preview028
“Žiga je tisti del poroke, pri katerem sem se verjetno najbolj bala izida, spremenil v tistega, na katerega sem (sva) lahko najbolj ponosna. Že na predporočnem fotografiranju, ki ga brez dvoma priporočava, smo hitro prebili led, na dan poroke pa je vse skupaj steklo bolj gladko, kot sem si kadarkoli lahko predstavljala. Sproščeno. Brez strahu. Brez skrbi.
Pohvale na račun fotografij kar dežujejo, začele so se z bohinjsko predporočno pravljico in še kar trajajo… Čudovite so. Žiga je ujel tudi tisto, kar sva midva spregledala. Sam, a iz najboljšega zornega kota; tistega, iz katerega je ujel najbolj iskrene izraze presenečenja in veselja.
Žiga, hvala za to fotografsko izkušnjo. Za prilagodljivost (jezikovno, časovno, itd.) in potrpežljivost. Hvala, za ogromen kos v mozaiku najinega nepozabnega dne.”
#NinaRicardo

Nina Kušar, dne 18.9.2017

JUDITH & FLORIAN
judithflorian_wedding_web_434
“Žiga’s photos are the perfect memories of our perfect day! He has an eye for the detail, catches emotions on his photos amazingly and he has this calm charism which made us feel so comfortable!
Žiga – thank you for coming to Austria, to shoot our wedding!
Best regards,”

Judith & Florian, dne 29.9.2016

 

porocna_fotografija_ana

POGOSTA VPRAŠANJA

Cena je odvisna od časa moje prisotnosti na vajini poroki, količine končnih fotografij in izdelava fotoknjige. Večinoma fotografiram celodnevne poroke vendar ponujam tudi manjši paket (6 ure). Sporočita mi želje in vama pošljem mojo ponudbo.
Za končno rezervacijo datuma je potrebno vnaprejšnje plačilo v višini cca. 30 % končnega zneska in pa podpis pogodbe. Najbolj pogosto so rezervacije 6 do 12 mesecev pred datumom poroke.
Najraje fotografiram sam, saj večja intimnost pomeni bolj pristne fotografije. Reportažna poročna fotografija namreč zahteva čimbolj neopaznega poročnega fotografa. Če je poroka res velika ali pa se priprave odvijajo na medseboj oddaljenih krajih, angažiram dodatnega fotografa, kateri ima podoben stil fotografiranja kot je moj.
Najlepše portretiranje mladoporočencev je ob naravni svetlobi približno uro pred sončnim zahodom ali preprosto takrat, ko imamo dovolj časa. Ko mi bosta razkrila vajin načrt poročnega dne, bomo skupaj ugotovili, kje in kdaj bo najprimernejši čas na poroki za najlepše portretne fotografije.

Na fotografijah bosta videti odlično. Najpomembneje je, da sta sproščena, za kar bom poskrbel tudi jaz. Kakšno filmsko pozo pa vama tudi z veseljem pokažem in demonstriram :). Pred – poročna fotografija precej pomaga k večji sproščenosti na poročni dan.
Prejela bosta vse obdelane fotografije, katere so prišle v ožji izbor. Če vaju bom spremljal skozi cel dan prejmeta čez 600 fotografij. Skoraj 1 fotografija na minuto!
Vse dostavljene fotografije so obdelane. Sem precej natančen, kar se tiče obdelave, tako da bo vsaka fotografija točno takšna kot sem si jo zamislil. Verjamem, da z pravo tehniko in dobro svetlobo retuširanje ni potrebno. Moja poročna fotografija je pristna in iskrena. Lepotni ideali so za manekenke.
Seveda, na voljo imam različne albume, katere vama z veseljem predstavim na sestanku. Sicer pa dobita vse fotografije v digitalni obliki in polni resoluciji, tako da lahko tiskata fotografije po želji in si tudi sama sestavita album ali fotoknjigo.
Končne fotografije prejmeta na USB ključku v zabojčku v roku. 30 dni po poroki. Fotoknjiga pa se izdela v tujini in je treba na njo malce dlje počakati. Verjemita, vredno je 🙂

Žal ne. Poročna fotografija mi vzame vso pozornost in tu ni prostora za dodatno dejavnost. Z veseljem pa vama koga priporočam.
porocna_fotografija_portret

KONTAKT

  Sva in
  in poroko načrtujeva ,
  na lokaciji ,
  kjer pričakujeva svatov.
  Piši nama na
  ali pa naju pokliči na .
  Sporočilo:

  Zanima naju:

  Poročna fotografija
  Pred-poročna fotografija

  Zanima naju tudi:

  Fotoknjiga

   

   

  Dosegljiv sem tudi na ziga (at) necakajnamaj.si