Maja & Nejc, poroka na Ljubljanskem Gradu, Ljubljana

Tole pa je bila moja zadnja poroka v letu 2011 in še to v Ljubljani na Ljubljanskem gradu, kjer sem tudi fotografiral prvo poroko v tem letu. Zanimivo naključje? Vreme tokrat ni bilo preveč lepo, vendar pa tudi v oblačnem vremenu lahko poročne fotografije izpadejo čudovito. Maja & Nejc sta bila zelo sproščena in sta se veselila fotografiranja, zato je bilo moje delo precej lažje. V iskanju dobre svetlobe in pravega ambienta smo smo se sprehodili po okolici Ljubljanskega gradu in v notranjih prostorih.

Nato smo se odpravili v modro poročno dvorano v zgornjih prostorih gradu. Pogostitev svatov je potekala v spodnjem lokalu, nato pa sem kljub dežju uspel prepričati par, da moramo nujno narediti na stolpu Ljubljanskega grada par poročnih fotografij. Mislim, da jima ni niti malo žal 🙂

Lokacije:

Civilna poroka: Ljubljanski grad, Ljubljana

This was my last wedding for the 2012 season and it was in Ljubljana on the Ljubjana’s castle where I also photographed my first wedding for this season :). The weather this time wasn’t so nice (well, it’s december…), but even on such weather, one can make nice photos since the light is so soft becouse of the clouds. Maja & Nejc are wonderful together and we created some realy nice ambiental portraits on the castle after the ceremony. We even went up to the tower where you can see thousands of blinking city ligths. I love ljubljana….

Location:

Civil wedding: Ljubljanski grad, Ljubljana